2020 Gelinlikleri ile Bir Adım Öndesiniz

Düğün otelinizi seçtiniz ve rahatladınız. Şimdi sırada düğün oteli konseptine en uygun ve sizi en iyi yansıtacak gelinliği seçmekte. 2020 trendlerini inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. Sizin için hepsini bir araya getirdik.

Hakim yakalar, hacimli kollar ve tüy gibi hafiflik… 2019 gelinlikleri üzerindeki sadeleşme gördüğü ilgiyle azalmadan etkisini 2020’de de göstermeye devam edecek. Gösterişli modeller daha duru hale gelip, minimal abiyeler ise gelinliğe geçiş yapıyor. Eskiden kopamayan, günlük hayatından sonra gelinliğine de nostaljik bir hava katmak isteyen gelin adayları için bu yıl da retro tasarımlar ön planda. Eski dönemleri hatırlatan kabarık omuzlar ve hakim yakalarla zamanla yolculuk yapabilirsiniz. Helenistik dönemi ise es geçmek mümkün değil; Helen tarzı tek omuzlu modeller de yine tasarımcıların göz bebeği. İşte detayları;

Hakim Yakaların Dönüşü

90’lı yılların en popüler modelleri arasında olan hakim yakalar 2020’de de sıkça karşımıza çıkacak. Özellikle uzun ve dar bir boyna sahip gelin adayları için uygun olan bu tasarımlar, sonbahar ve kış gelinlerine hem şıklık hem de zarafet katmaya geliyor. Özellikle düğün oteli konsepti için oldukça iddialı olan bu modeller, en özel gününüzü unutulmaz kılacak.

Tüy Gibi Hafif

Bu yıl farklı olarak tüy detaylı gelinlik modelleri de ünlü modacıların 2020 gelinlik koleksiyonlarında sıkça yer verdiği ve olumlu geri dönüş aldıkları modellerden biri. Gelinliğin ya tamamında ya da yaka, kol, etek ucu gibi belli yerlerinde kullanılan tüyler, gelinliklere romantik ve farklı bir hava katıyor.

Tek Omuz Şıklığı

2020’de en sık karşılaşacağımız modeller arasında yer alacak olan tek omuzlu tasarımlar sadeliği ve şıklığı bir arada sunuyor. Kendinizi antik bir Yunan Tanrıçası gibi hissetmek istiyorsanız tek omuzlu gelinlikler bu konuda yardımınıza koşacak. Tek omuzlu gelinlikler, özellikle üst bedenini ön plana çıkartmak ve dikkatleri oraya toplamak isteyen gelin adayları için ideal olduğunu da ekleyebiliriz.

Akışkan Elbiselerin Sadeliği

Uzun süre konuşulan Meghan Markle’ın kraliyet düğününde yaptığı tercihin 2019 gelinlik modasındaki etkisi büyüktü. Hatta 2020 gelinlik trendlerinde de etkisini sürdürmeye devam edecek. Özellikle ipek, saten gibi, vücuttan süzülüyormuş gibi bir görünüm yaratan kumaşların kullanıldığı tasarımların, vücut hatlarına güvenen ve iddialı gelin adayları için oldukça uygun.

Yorum yap