2019 Gelin Saçı Trendleri ile Tepeden Tırnağa Güzellik

Düğün otelinizi seçtiniz ve her detayı planladınız. Peki, düğün gecesi saçlarınız nasıl olacak? Sizin için gelin saçı trendlerini araştırdık. Hemen inceleyin!

Düğün otelinde yapacağınız düğünler için birçok farklı konsept seçebilirsiniz. Geniş ve büyük bir balo salonu sayesinde klasik bir düğün için de eğlencenin doruklarında gezineceğiniz parti tadındaki bir düğün için de ev sahipliği yapabilirsiniz. 2019’un farklı ve iddialı saç trendleri ile gelin saçlarının sadece topuz modelleri ile sınırlı kalmadığını bu yıl da göreceksiniz. Değişik ve modern tercihler yapmanız için saçınızın uzun ya da kısa olması da hiç fark etmiyor. Tarzınıza ve duruşunuza uygun saç modelinizi gelinliğinize, makyajınıza ve belirlediğiniz konsepte uygun olarak seçebileceğiniz pek çok trend 2019 yılında sizi bekliyor.

İddialı At Kuyruğu

Hepinizin alışık olduğu ve aklına ilk gelen yüksek atkuyruğu modelleri 2019’da yerini yavaş yavaş düşük ve kurdeleli atkuyruğu modellerine bırakıyor. Eğer gelinliğinizin yakalarında dantel ya da bocuk, pul gibi işleme detaylar varsa bu saç modeli ile gelinliğiniz yakasını da ön plana çıkarabilirsiniz. Hem abartıdan uzak hem de zarif görünmüş olursunuz.

Gelin Saçı Buketi

Düğün oteli konseptinizde çiçekler bol bol varsa saçlarınızda neden olmasın? Gelin buketini andıran iri çiçekleri topuzunuzda ya da açık bıraktığınız saçlarınızda kullanarak farklı bir hava yaratabilirsiniz. 2019’un farklı tarzdaki gelin saçı modellerinde çiçekleri kullanarak bahar havasını düğününüze de saçlarınıza da taşıyabilirsiniz.

Örgüyle Gelen Zarafet

Küçükken tanıştığımız ilk saç modellerinden biri de örgü saçlar. O kadar küçükken gelin saçı olarak kullanabileceğinizi düşünmemiş olabilirsiniz ama 2019’un en popüler gelin saçı modelleri arasında yerini almış durumda. Özellikle de sade, zarif ama şık bir görünüm yakalamak isteyen gelin adayları tarafından çok fazla tercih edilecek gibi görünüyor.

Saçlarınızda Punk Dalgası

“Dağınık olmasın, atkuyruğu hiç olmasın, örgüden ise hiç bahsetmeyin.” diyorsanız eğer asi ruhunuz için Punk akımından esinlenen modelleri deneyebilirsiniz. Özellikle kısa saçlı gelinler için ideal olan bu saç modelleri ile sıradışı ruhunuzu yansıtabilirsiniz. Saçınızın üst kısımlarının hareketlendirilmesine odaklanan bu modellerden birini tercih ederek düğün salonuna unutulmaz bir giriş yapabilirsiniz.

Gelin saçınız için istediğiniz modeli, her şeyin hayallerinizdeki gibi gerçekleşmesi için de düğün oteli olarak Crowne Plaza Oryapark’ı seçebilirsiniz. Üstelik 2018 fiyatları ile 2019’da görkemli bir düğün yapma fırsatı için de hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Yorum yap